Gluténmentes, cukormentes, rendkívül krémes, és ami a legjobb: pofonegyszerűen elkészíthető! Ez a lenyűgöző húsvéti répatorta tekercs garantáltan elbűvöli az egész családot!


Napi horoszkóp: A Halak ma különleges pénzügyi lehetőséget talál, amely megváltoztathatja a jövőjét. A Kos számára érkezik egy váratlanul kedvező hír a zavaros ügyével kapcsolatban, ami felszabadítóan hat rá. A Baknak pedig érdemes elengednie a múlt terheit, hogy új lehetőségekre nyithasson.

Fedezd fel a répatorta új dimenzióját! Ez a különleges, glutén- és cukormentes változat nemcsak isteni ízű, hanem hihetetlenül krémes is – és ami a legjobb, pofonegyszerűen elkészíthető! Ez a diétás répatorta tekercs garantáltan levesz a lábadról, és nemcsak Húsvét alkalmával, hanem bármelyik hétköznap is élvezheted, bűntudat nélkül. Készülj fel, mert a családod biztosan kérni fogja a receptet – ez az édesség nemcsak egészséges, hanem valóban mennyei finomság! 😍

Képzelj el egy krémes mascarponét, egy csipetnyi ropogós mandulát, és egy jókora adag szeretetet – ezek az összetevők együtt alkotják azt a diétás desszertet, ami nemcsak ízletes, de még a nagymama is elismeréssel nyugtázna! Az eredmény egy igazi ínycsiklandó finomság, ami akár egy divatos magazin címlapjára is kerülhetne!

A tojásokat a cukorhelyettesítő segítségével habosra verjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a többi összetevőt, alaposan összekeverve.

A masszát egy sütőpapírral kibélelt tepsibe simítjuk el, ügyelve arra, hogy egyenletes réteget kapjunk. Ezután a tepsit egy 180 fokra előmelegített sütőbe helyezzük, és körülbelül 15 perc alatt aranybarnára sütjük.

Közben a vajat a cukorral kihabosítjuk, majd a mascarponét és a fahéjat is hozzáadjuk.

A kihűlt piskótát megtöltjük a krémmel és feltekerjük. A tetejét is megkenjük vele, végül megszórjuk a durvára vágott magvakkal.

Készíts egy különleges diétás répatorta tekercset, amely gluténmentes és cukormentes! Ez a finomság tökéletes választás azok számára, akik egészségesen szeretnék élvezni a desszerteket. A recept könnyen elkészíthető, és garantáltan elnyeri mindenki tetszését. / Fotó: Recepttar.kiskegyed.hu

A receptet Meszjár Liza osztotta meg velünk. Nagyon hálásak vagyunk érte!

Related posts